شغلهای فنی همانند آپاراتی از جمله شغلهایی هستند که به دلیل نیاز مداوم جامعه به خدمات تعمیر و نگهداری، همواره از مزایای بالایی همچون درآمد خوبی برخوردار هستند. از طرفی، با پیشرفت فناوری و رشد صنعت خودرو، تقاضا برای خدمات آپارت لاستیک ماشین نیز افزایش یافته است. اگر شما هم قصد دارید که کسب درآمد از شغل آپاراتی داشته باشید با در بازرگانی افضلی ما همراه باشید در ادامه این مقاله به درآمد شغل آپاراتی و نحوه راه اندازی این شغل خواهیم پرداخت.
یک آپاراتی چقدر درامد دارد؟
شغل آپاراتی یک فرصت مناسب برای کسب درآمد از شغل آپاراتی در کوتاهترین زمان ممکن است. امروزه با افزایش تعداد خودروها و نیاز به خدمات تعمیر و تعویض لاستیک آنها، درآمد آپاراتی میتواند منبعی پایدار و همیشگی برای شما باشد. همچنین، با ارتقاء مهارتهای فنی خود و ارائه خدمات با کیفیت به مشتریان، میتوانید بازار خود را گسترش دهید و درآمد شغل آپاراتی خود را افزایش بدید. با این حال، برای ورود به عرصه شغل آپاراتی نیاز به داشتن تخصص و مهارتهای فنی دارید. همچنین باید دارای ابزارهای مورد نیاز برای تعمیر و تعویض لاستیک باشید. همچنین این شغل نیازمند تعهد و پشتکار بالا است.
کسب درآمد شغل آپاراتی میتواند یک منبع درآمد پایدار و قابل اطمینان برای شما باشد، زیرا خدمات تعمیر و تعویض لاستیک همواره و هر روز درخواست زیادی دارند. همچنین، این شغل میتواند فرصت کارآفرینی خوبی برای شما باشد، زیرا میتوانید کسب و کار خود را راه اندازی کنید و به تدریج آن را گسترش دهید. به طور کلی، شغل آپاراتی یک فرصت خوب برای کسانی است که دارای تخصص و اراده لازم برای کار کردن در کارهای فنی هستند. بنابراین، اگر دارای تخصص و علاقه به کار در حوزه فنی هستید، شغل آپاراتی میتواند یک گزینه خوب برای شما باشد تا وارد بازارکار شوید و درآمد از آپاراتی کسب کنید.
راه اندازی مغازه آپاراتی ( پنچرگیری)
برای راهاندازی مغازه آپاراتی و کسب درآمد از شغل آپاراتی، ابتدا باید مدرک فنی و حرفهای این شغل را داشته باشید. برای کسب مدرک فنی آپاراتی و یادگیری مهارتهای لازم برای انجام این کار باید در کلاس های تئوری و عملی یکی از آمورشگاه های فنی حرفه ای معتبر شرکت کنید.
در مرحله دوم برای راه انداز مغازه آپاراتی، نیاز به اخذ جواز کسب از مراجع مربوطه دارید. جواز کسب آپاراتی (پنچرگیری)، یک مجوز قانونی است که نشان دهنده مشروعیت کسب و کار شما است و بدون آن نمیتوانید مغازه خود را به صورت معتبر و قانونی اداره کنید. در صورت عدم داشتن جواز کسب، فعالیت در این زمینه بدون مجوز تخلف محسوب میشود و منجر به بسته شدن مغازه و پرداخت جریمه می شوید.
در مرحله سوم، باید مکان مناسبی برای راه اندازی مغازه آپاراتی پیدا کنید. بهتر است مغازه خود را در نزدیکی محلهای پرتردد شهر انتخاب کنید تا مشتریان به راحتی به مغازه شما دسترسی داشته باشند. همچنین مغازه شما باید برای راحتی کارکنان در هنگام فعالیت دارای امکانات اساسی مانند آب، برق، گاز و حمام باشد.
پس از انتخاب مغازه، باید اقدام به تهیه تجهیزات آپاراتی مورد نیاز برای انجام کار پنچرگیری کنید. پس از آماده سازی مکان و تهیه تجهیزات مورد نیاز، باید تبلیغات مناسب برای کسب کار خود را شروع کنید تا مشتریان بیشتری را جذب کنید. امروزه از روشهای مختلفی همچون تبلیغات آنلاین، وب سایت ها، استفاده از شبکههای اجتماعی مانند اینستاگرام برای تبلیغ مغازه آپاراتی استفاده میکنند. در ادامه، باید با ارائه بهترین خدمات و کیفیت کاری، ارائه تخفیفها و پیشنهادات ویژه مشتریان بیشتری را جذب و آنها را حفظ کنید تا بتوانید یک مغازه موفق در حرفه آپاراتی داشته باشید.
لوازم و تجهیزات لازم برای یک آپارات
لوازم و تجهیزات لازم برای یک مغازه آپاراتی شامل تجهیزات تعویض روغنی میباشد. برخی از تجهیزات و لوازم مهم برای یک آپاراتی عبارتند از:
- تجهیزات تعویض روغنی شامل ابزارهای مربوط به تعویض روغن موتور و گیربکس های اتوماتیک و دستی
- ساکشن روغن موتور برای خارج کردن روغن موتور به صورت کامل.
- ساکشن روغن گیربکس اتوماتیک برای تعویض روغن گیربکس خودروهای اتوماتیک.
- پمپ گریس برای تزریق گریس به قطعات مختلف خودرو.
- پمپ واسکازین برای تزریق واسکازین (مواد روان کننده و افزودنی به روغن) به خودرو.
- دستگاه لاستیک درار برای تعویض لاستیک خودرو استفاده میشود.
- دستگاه بالانس چرخ خودرو برای بالانس کردن چرخهای خودرو و جلوگیری از لرزشهای ناشی از عدم تعادل چرخ استفاده میشود.
- کمپرسور باد یا پمپ باد برای تامین هوای مورد نیاز برای تعویض لاستیک و باد کردن لاستیک خودرو.
- دستگاه باد نیتروژن یا مولد نیتروژن برای تزریق نیتروژن به لاستیکها به منظور افزایش عمر لاستیک و بهبود عملکرد خودرو کاربرد دارد.
- دستگاه آپارات تیوپ برای تعمیر تیوپها و لاستیکهای آسیب دیده
- دستگاه آج زن لاستیک خودرو برای زدن آج به لاستیکها و افزایش چسبندگی آنها به جکهای خودرو.
- دستگاه بالانس درجه باد یا دستگاه تنظیم باد اتوماتیک برای تنظیم فشار هوا در لاستیکهای خودرو به صورت اتوماتیک.
- جک پنچر گیری، جک سوسماری و جک روغنی برای بالا بردن و پایین آوردن خودرو برای تعویض لاستیک یا انجام کارهای دیگر.
- بکس بادی برای نگهداری و جابجایی ابزارها و لوازم کارگاهی مورد نیاز برای تعمیرات و خدمات خودرو.
درآمد شغل پنچرگیری ماهیانه چقدر است؟
در تعیین تعرفه و درآمد شغل آپاراتی عواملی زیادی تأثیرگذار هستند. برای مثال، اندازه و نوع لاستیک، تعداد لاستیکها، نوع خودرو و خدمات جانبی اضافی که ارائه میدهید میتواند تعیین کننده قیمت باشد. علاوه بر این، این شغل و کسب درآمد از آپارات وابسته به عرف و بازار محلی است. در شهرهای کوچک که تردد خودروها کمتر است، تقاضا برای خدمات پنچرگیری کمتر بوده و دستمزدها نیز پایینتر است. اما در شهرهای بزرگ با تردد بیشتر خودروها، تقاضا بیشتر و اجرتها نیز بالاتر خواهد بود.
همچنین، ارائه خدمات با کیفیت و ارتقاء روز افزون مهارتهای اساسی خود در این حرفه میتواند باعث افزایش درآمد شما شود. عوامل دیگری مانند فصل های سال، تعطیلات رسمی، رویدادهای محلی و محل کار شما نیز بر تقاضا و درآمد شغل آپاراتی تأثیرگذار هستند. بنابراین، بهتر است قبل از شروع به فعالیت در این حوزه، تحقیقات و بررسیهای لازم را در محلی که میخواهید شغل پنچرگیری را آغاز کنید، انجام دهید. به عنوان مثال، بررسی کنید چه تعداد پنچرگیر دیگر در این شهر یا منطقه شما وجود دارند و برای هر پنچرگیری یا آپارت چقدر اجرت میگیرند.