بکس بادی

در حال نمایش 5 نتیجه

بکس بادی یک ابزار بادی برای باز و بسته کردن پیچ و مهره‌ها در تعمیرگاه‌های خودرو و صنعتی است. این ابزار با قدرت بادی کار می‌کند و به دلیل عملکرد ساده، وزن مناسب و قدرت بالا، مورد استفاده گسترده در صنعت و تعمیرگاه‌ها قرار دارد.

قیمت بکس بادی

با توجه به تولید کننده های مختلف بکس های بادی قیمت آنها نیز متفاوت است. علاوه بر این قیمت های ما به صورت همکاری می باشد. برای استعلام موجودی و قیمت بکس بادی با شماره های درج شده در سایت تماس بگیرید.

انواع بکس بادی

1. بکس بادی هفتیری:دارای ظاهری مشابه هفت تیر و معمولاً با قدرت متوسط است.

2. بکس بادی مستقیم: دارای درایوهای بزرگتر و قدرت بیشتری دارند و معمولاً دو دسته نگهدارنده دارند.

3. بکس بادی پروانه‌ای: این بکس بادی به دلیل ابعاد کوچک و سرعت بالا، شبیه به بکس بادی مستقیم است و به دلیل شکل ظاهری مانند ماشه پروانه‌ای نامیده می‌شود.

4. بکس بادی سرکج :این نوع بکس بادی در محل قرار گیری شفت و درایو آن با زاویه 90 درجه در کنار دستگاه است. این بکس بادی به دلیل کاربردهای خاصی که دارد، مصرف کمتری دارد و توسط تعداد محدودی از کمپانی‌ها تولید می‌شود، مثل کمپانی NPK ژاپن.

برای خرید بکس بادی باید به نکات زیر توجه داشت:

1. بکس بادی از قدرت بالایی برای باز و بسته کردن پیچ‌ها و مهره‌ها استفاده می‌کند و برای تعمیرگاه‌ها و کارگاه‌ها مناسب است. این نوع بکس به کمپرسور باد متصل می‌شود.

2. مزیت اصلی بکس بادی قدرت بالای آن است، اما باید متوجه سنگینی آن و نیاز به کمپرسور باد برای عملکرد آن باشید.

3. در انتخاب بکس بادی، درایو بکس و برند آن نیز مهم هستند. برندهای معتبری مانند جنیوس، هازت، اس پی، توسن، هیوندای، سوماک، کرون، کوکن، رونیکس وجود دارند. همچنین بکس بادی‌ها با درایوهای 1/4، 3/8، 1/2، 3/4، 1، 1-1/2 و 2-1/2 اینچ در بازار موجود هستند.

4. قابلیت تنظیم گشتاور در بکس بادی‌های پر قدرت مهم است تا برای پیچ‌های مختلف با سایز‌های مختلف، مشکلی پیش نیاید. هرچه پیچ و مهره ها سخت تر باشند، نیاز به گشتاور بالاتری برای باز کردن یا بستن آنها وجود دارد.

5. وزن و ابعاد بکس بادی نکته دیگری است که باید هنگام خرید به آن توجه کنید. برخی از کمپانی های مطرح مانند سوماک، اینگر سول رند، شینانو، اس پی و APT بدنه های کامپوزیت را در برخی از تولیداتشان جایگزین بدنه های فلزی می کنند. بدنه های کامپوزیت وزن کمتری نسبت به بدنه های فلزی دارند و می توانند وزن بکس بادی را تا حد زیادی کاهش دهند.

6. طول شفت بر اساس نیاز کاربر و محلی که قرار است از بکس بادی استفاده شود، تعیین می شود. برای دسترسی به پیچ و مهره هایی که در نقاط دشوار قرار دارند، باید از بکس بادی با شفت بلند استفاده شود. شفت بلندتر دسترسی به پیچ و مهره ها را آسان تر می کند.

طول شفت بکس بادی معمولاً بین 10 تا 60 سانتی متر است. بکس بادی های با شفت کوتاه برای کارهایی که نیاز به دسترسی آسان به پیچ و مهره ها دارند، مناسب هستند.

 

بازرگانی افضلی تامین کننده انواع تجهیزات سبک و سنگین آپاراتی از قبیل: اتو آپارات، دستگاه بالانس، آچار بکس، درجه باد، و… می باشد.